Analyse van uw website

Meten is weten. Voor u uw website kunt verbeteren, moet u eerst weten waarom hij nu niet voldoende scoort in de zoekmachines. Een analyse dringt zich op. Maar wat moet er geanalyseerd worden? Bij een website zijn er verschillende deelaspecten die een belangrijke rol spelen bij het behalen van de doelstellingen.

Acoma kan voor u een omspannende analyse maken, waarbij alle facetten bekeken worden. Maar we kunnen ook een deel-analyse maken, waarbij we focussen op bepaalde deelaspecten.

Had u daar graag al eens een voorproefje van? Vraag dan onze snelle gratis analyse van uw website aan. Uiteraard is die niet zo diepgaand, maar ze zal al perfect de pijnpunten blootleggen, en u een idee geven van wat er concreet zal moeten gebeuren om succes te hebben met uw site

Contacteer Acoma voor meer informatie

 

 

Dit zijn de mogelijke deelanalyses:

SEO Analyse

Hier worden vooral de factoren bekeken die ervoor zorgen dat uw website goed scoort met de bedoelde zoektermen. Opbouw, syntax, linking en nog veel meer elementen worden belicht, en concrete adviezen ter verbetering worden geformuleerd.

Vraag meer informatie over deze analyse

Zoektermen Analyse

Hierbij geeft u ons een aantal zoektermen op, en het url van uw belangrijkste concurrenten. Wij breiden deze lijst uit met alle mogelijke varianten, synoniemen, woordcombinaties en zo meer, en rangschikken die vervolgens op populariteit en concurrentiegraad in de zoekmotoren. Op die manier krijgt u een perfecte lijst op volgorde van de zoektermen die u in uw website moet gebruiken om de juiste bezoekers aan te trekken.

Vraag meer informatie over deze analyse

Usability Analyse

Usability of gebruiksvriendelijkheid van uw website. Voelen de bezoekers er zich wel goed? Vinden ze wat ze nodig hebben? Is uw navigatie goed opgebouwd en duidelijk? Op het internet is uw concurrent slechts één klik verwijderd. Hou dus uw potentiële klanten op uw eigen site, en jaag hem niet weg omdat hij uw site niet begrijpt.

Vraag meer informatie over deze analyse

Conversie Analyse

Conversie is de mate waarin u uw bezoekers zover krijgt dat ze doen wat uw bedoeling was: kopen, contact opnemen, inschrijven op uw nieuwsbrief, documentatie downloaden... er kunnen veel doelstellingen zijn. Begrijpen uw bezoekers wat u van hen verwacht? Begrijpen ze hoe ze moeten reageren? Maakt u het hen gemakkelijk om de informatie te vinden die ze zoeken? Wij bekijken uw site, en adviseren u hoe u het duidelijker en gemakkelijker kunt maken voor uw potentiële klanten om te doen wat u wenst.

Vraag meer informatie over deze analyse

Omspannende Analyse

Dit is een uitgebreide analyse, die alle bovenstaande deelaspecten omvat. Uiteraard ideaal als u uw internet-succes grondig wilt aanpakken.

Vraag meer informatie over deze analyse

 

 

 

Analyse van uw website

Deel dit bericht