Holico Vitamins Drupal Webshop

Holico vitamins

Holico Vitamins is een derde project van Pascale Delbeke (https://vertaalbureau-evina.be). Pascale wilde een full-blown webshop voor de verkoop van haar voedingssupplementen en vitaminen, met de mogelijkheid om die ook verder in Europa te laten werken.

Ze is sinds jaren gepassioneerd door natuurgeneeskunde en aspecten zoals voeding, gezondheid en levenswijze. Als gezondheidscoach heeft ze een jarenlange ervaring in de materie. De website moest opgebouwd worden uit twee luiken: informatieve pagina’s over alle aspecten van gezondheid enerzijds en productpagina’s om haar producten aan te prijzen anderzijds. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel webbeheerder als voor de klant die producten wenst aan te kopen via de webshop stond bovenaan de wenslijst.

Omdat Pascale belang hecht aan kleine details was Drupal met zijn talrijke Ubercart-modules hiervoor de geknipte oplossing. De website werd helemaal op haar wensen afgesteld, zowel qua lay-out, functies als usability. En natuurlijk werd daarbij de SEO geen moment uit het oog verloren. De ingebouwde SEO functionaliteiten werden geactiveerd en – hoe kan het ook anders - als SEO-specialist Pascale zorgde voor de SEO-copywriting van de webteksten. Na enkele dagen tijd stond het dagelijks bezoekersaantal al bijna 200. Niet te verwonderen, want op 14 dagen tijd stonden de vele van de bijna 300 webpagina’s al op de eerste plaatsen van de zoekmachine Google.

Een leuke bijkomstigheid is, dat dit eigenlijk een noodgeval was. Door omstandigheden moest deze webshop op 14 dagen tijd opgezet worden. Wat ons gelukt is. Uiteraard is hij nog voor verbeteringen vatbaar, maar dat zal de ervaring uitwijzen. Het voordeel is dat een Drupal-Ubercart webshop helemaal evolutief in mekaar zit: je kunt er altijd nog alles aan wijzigen en toevoegen, naargelang de wensen van de klanten.

De website van Holico-Vitamins is een puur voorbeeld van de samenwerking tussen Acoma en Evina Copywriting: het opzetten van een website en webshop, internet marketing, webbeheer en SEO-copywriting. De vertaling van de webteksten is voor de volgende fase. De taalmodules zijn al geactiveerd.

Bent u geïnteresseerd in een gelijkaardige website met webshop al dan niet met SEO copywriting en vertaling?

 

Contacteer ons geheel vrijblijvend als u ook een perfecte webshop wenst.

Deel dit bericht

Reacties

Heel tevreden over de samenwerking met Acoma, stond het voor mij vast om nog een derde website bij Acoma te bestellen voor de online verkoop van voedingssupplementen. Voor Holico had ik specifieke eisen: een gebruiksvriendelijke webshop waar ik oneindig veel producten kon aan toevoegen zonder extra kosten. Intussen telt mijn website meer dan 1900 pagina’s, die allemaal hoog gepositioneerd staan in de zoekmachines zoals Google en daardoor goed gevonden kunnen worden. Met meer dan 6000 bezoekers per maand kan ik mijn tevredenheid enkel bevestigen. Klanten bestellen hoofdzakelijk online en het beheer dat ik hiervoor zelf kon bepalen en instellen verloopt bijna volledig automatisch. Gemakkelijk, aantrekkelijk en … bovenal zeer renderend!

Pascale Delbeke
Holico-Vitamins