Categorie├źn
Gezondheid

Gorilla Wear joggers

Voordat ik hieronder mijn review/beoordeling geef over mijn gekochte producten bij Gorillawear zal ik even in het kort uitleggen wat je allemaal kunt vinden bij deze website/webshop.

De producten op deze website zijn allemaal gericht op de sportieve medemens. In het aanbod zitten bijvoorbeeld veel sportschoenen. Of je nu schoenen zoekt voor in de fitnesszaal, voor in de sporthal of op de tennisbaan. Bij deze aanbieder vindt je altijd het geschikte paar. En de keuze is echt goed. Er zijn altijd voldoende maten beschikbaar en ook aan de kleurtjes is gedacht. Van wit tot zwart, alles is mogelijk.

Op kledinggebied is er ook van alles. Zo zijn er shirts waarin je lekker kunt sporten. Ook trainingsbroeken ontbreken niet. Ga je graag buiten sporten en wordt het wat frisser, dan is een fijne sweater wellicht wenselijk. Deze hebben ze in mooie en soepele modellen. Hierin kun je bijvoorbeeld goed hardlopen.

Op het gebied van vechtsporten hebben ze een specifiek menu. Zoek je bijvoorbeeld handschoenen voor het boksen of scheenbeschermers voor je eigen bescherming, zoek dan niet verder. Gorillawear heeft echt de beste modellen met de lekkerste pasvorm.

Trainingsbroeken

Ik ben vrij sportief, al zeg ik het zelf. Ik beoefen verschillende sporten en heb daarvoor al tal van producten besteld bij Gorillawear. Over alle artikelen ben ik tevreden. Enige kanttekening is dat er ooit een keer een verkeerde maat is gestuurd. Maar na contact met de klantenservice was dit binnen een dag opgelost en is de goede maat opgestuurd. We blijven allemaal mensen toch?

Maar waar ik deze review met name over wil schrijven dat zijn de trainingsbroeken van Gorillawear. Hiervan heb ik diverse varianten in de kast hangen. Ten eerste heb ik de Mesh trainingsbroek in het zwart. Deze gebruik ik voor binnensporten. Het is een lekkere flexibele broek waarin je jezelf comfortabel voelt. En belangrijker, je voelt je niet beperkt op wat voor manier dan ook. Je kunt je vol op het sporten richten waarbij je geen enkel drukpunt voelt van je kleding. Deze broek ziet er lekker sportief en flitsend uit. Een trainingsoutfit moet natuurlijk praktisch zijn, maar het mag er ook wel een beetje goed uit zien. En dat doet deze zeker. Overigens geld dat ook voor de andere trainingsbroeken van Gorillawear die ik heb en die ik hieronder beschrijf.

Voor het hardlopen buiten heb ik een ander model. Hiervoor heb ik de Sullivan trainingsbroek aangeschaft. Ik heb bewust deze broek gekozen voor het hardlopen omdat deze net iets strakker om de benen zit. Dat is met hardlopen wel fijn, omdat je met deze sport langdurig dezelfde beweging maakt. Doordat de pijpen wat strakker om je benen zitten heb je ook minder weerstand waardoor je dus nog sneller gaat. Als je de drive hebt om echt je tijd te verbeteren dan zou ik echt deze broek kiezen. Deze broek geeft bovendien ook nog wat warmte, dus buiten hardlopen in de winter kan ook prima in deze broek. Deze broek is beschikbaar in elke maat die je maar wenst en beschikt over handige opbergzakken die te sluiten zijn met een rits zodat je niets kwijtraakt. Door de handige lussen kun je de broek aantrekken zover je wilt zodat deze altijd goed zit. Val je veel af door het sporten dan kun je de lussen gewoon wat verder aantrekken.

Ook voor de warmere dagen is er een trainingsbroek die hierop inspringt. Hiervoor heb ik de Knoxville trainingsbroek van Gorillawear. Dit is een drie vierde broek, dus de pijpen zijn wat korter. Dit is wel lekker als het buiten erg warm is. Op deze broek zitten bovendien zakken die af te sluiten zijn met ritsen. Zodoende kun je spullen meenemen tijdens het sporten zoals je smartphone of smartwatch. Met deze smartphone of smartwatch kun je dan je sportprestaties bijhouden. Ook kun je in deze afsluitbare zakken natuurlijk je huissleutel opbergen.

Mijn conclusie over de drie trainingsbroeken van Gorillawear die ik bezit: Ze voldoen aan mijn verwachtingen. Ik kan er in bewegen zo als ik wil. Ik voel me tijdens het sporten op geen enkele manier belemmert door de kleding. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.