Categorieƫn
In huis

Hanglamp Archive 4245 Grey

Deze kristalglazen hanglamp van Hadeland Glasswerk is een van de nieuwste creaties van het merk. Jonas Hidle en Arnulf Bjorshol zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Als je kijkt naar het ontwerp zie je dat het een uniek plaatje is. Het glas dat is verwerkt in de lamp is totaal niet door een machine gemaakt, maar helemaal met de hand gemaakt en gevormd. Je krijgt hierdoor altijd een unieke lamp in huis en daarnaast weerspiegelt deze lamp de vakkundigheid en de klasse van het merk en de ontwerpers.

Als je op zoek bent naar een magische lamp die het beste in het interieur naar voren haalt, dan is het zeker aan te raden om eens te overwegen om deze lamp te kopen. De lamp is ontworpen naar een eigentijds en elegant ontwerp. Zo is het dus geschikt om te hangen binnen elk interieur. Het maakt dan niet uit of je een klassiek interieur hebt of een modern interieur. Je kunt erop rekenen dat deze lamp goed binnen het interieur past en de uitstraling aan het interieur geeft zoals je nog niet eerder gewend was.

De eigenschappen van deze unieke lamp

Met een voltage van 220 Volt en een E27 waarin eventueel ook led lampen kunnen worden geplaatst, is dit een vrij zuinige lamp. De lichtbron dien je wel zelf te kopen wanneer je deze lamp koopt, maar dit heeft weer als voordeel dat je dan de vrije keuze hebt in de soorten lampen die je zou willen kopen. Het is eventueel ook mogelijk om er een dimlicht in te doen wanneer je nog net een beetje meer sfeer wilt creƫren in de kamer. De lamp is gemaakt van metaal en gecombineerd met kristalglas. Kristalglas heeft als eigenschap dat het er prachtig en helder uitziet en daarnaast ook niet heet wordt. Bij sommige lampen is het geval dat het glas heet wordt wanneer het een lichtbron dicht in de buurt heeft, maar dat is bij deze lampen niet het geval.

Deze lamp heeft veel weg van een chique lamp die wel eens in hotels worden gehangen. Het is dan ook een ideale lamp om in elke kamer te hangen. Het mooiste zou zelfs zijn om de lamp dicht bij een raam te plaatsen zodat je het met trots kan laten zien aan de buitenwereld.

Mijn ervaring met de Archive 4245 Grey

Toen ik deze lamp voor het eerst zag, deed het me denken aan een oude lamp zoals je die vroeger ook wel eens in de bibliotheek zag hangen. Het mooiste van dit soort lampen is dat ze te combineren zijn met allerlei accessoires die je in de kamer hebt geplaatst. Ik was ook op zoek naar een lamp die ik in de thuisbibliotheek kon hangen. Daar is het natuurlijk belangrijk dat je wordt voorzien van goed licht om te kunnen lezen, maar vond ik het ook belangrijk dat de lamp een echte blikvanger zou zijn omdat het een vrij modieuze en mooie Kamer geworden is. De lamp was makkelijker op te hangen en het steekt qua kleur ook niet af met de accessoires in de kamer. Wat me ook opviel, is dat het glas vrij stevig is. Ik heb de lamp per ongeluk tijdens het ophangen gestoten, maar het glas is niet beschadigd geraakt. Ik ben helemaal verkocht aan deze lamp!