Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Als u een Drupal website hebt, dan weet u waarschijnlijk al dat een blog een krachtige hulp kan zijn voor SEO doeleinden. Het is ook een schitterende manier om uw belangrijkste verkoopargumenten in detail uit te leggen, en om uw marketing berichten te herhalen en versterken. Maar dat zijn slechts oppervlakkige redenen voor het toevoegen van een blog aan uw Drupal website. Er zijn voordelen aan een goede blog waar u misschien nog nooit aan gedacht hebt.

Misschien hebt u gehoord of gelezen dat Wordpress het ideale blogging platform is, en dat Drupal eerder geschikt is als ondernemingsplatform, om een website en andere toepassingen te bouwen. De waarheid is, dat Drupal de beste van twee werelden kan bieden, als er de nodige aandacht gegeven wordt aan het correct ontwikkelen van de blogging capaciteiten van uw Drupal website. Een goede blog zal u toelaten meerdere beloningen te oogsten. Lees verder voor de belangrijkste redenen om te investeren in Drupal als uw blogging platform.

Blogs maken industrie-experts van uw bedrijfsleiders

Als u een regelmatige blog publiceert onder de naam van uw topmensen, geeft dit hen een naam, een gezicht, een persoonlijkheid in uw industrietak. Mensen zullen eerder vertrouwen hebben, en zaken doen, met iemand waarvan ze de indruk hebben dat ze hem/haar hebben leren kennen via uw blog.

Als u blogs post onder de naam van uw CEO, CFO, CTO en andere leiders, dan vestigt dit hun reputatie als de ‘go-to experts’ in uw industrie. Het is een heel eenvoudige, beheer(s)bare manier om hen meer  zichtbaarheid te geven, vooral ten overstaan van potentieel belangrijke klanten en partners. De mensen zullen het gevoel krijgen dat ze hen persoonlijk kennen, wat veel waardevoller sis dan hun foto te verspreiden in advertenties. Uiteraard voegt het linken van hun blogs aan hun social media profielen er nog een tweede kracht aan toe. Link naar hun LinkedIn, Twitter en andere social media feeds voor nog meer (gratis) publiciteit.

Blogs zijn krachtige netwerking tools tussen ondernemingen

Goede blogs worden de facto ondernemingspublicaties. Hoewel in sommige industriën gedrukte magazines en publicaties nog altijd belangrijk zijn in bepaalde industrietakken (ik denk aan geneeskunde en wetenschappen), verschuiven andere industrietakken meer en meer naar online informatie, en weg van de industrie tijdschriften. Voorbeelden hiervan zijn technische vakken, zakelijke informatie, financiën, detailhandel, marketing, en nog heel veel anderen. Dit betekent dat uw blog de plaats wordt waar men de nieuwste informatie, inzichten en meningen vindt in uw branche. Het is een sterk middel om aan industriële netwerking te doen.

Een blog kan een krachtige recruitment tool zijn binnen uw Drupal website.

Wilt u het toptalent aantrekken dat in uw branche actief is? Een blog kan u heel begeerlijk maken voor sollicitanten, en niet alleen voor klanten en partners.
Potentiële klanten en partners zijn niet de enigen die u kunt bereiken met een goede blog. U kunt er ook de aandacht mee trekken van de beste jobkandidaten in uw branche. Eens uw blog een gevestigde waarde is door zijn inhoud en kwaliteit, zorgt hij voor aanzien in de branche, en de beste kandidaten zijn daar natuurlijk gevoelig voor. De beste talenten zullen u contacteren, in de hoop deel te kunnen uitmaken van uw onderneming.

Regelmatig bloggen houdt u bovenaan in de zoekmachines (SEO)

Zelfs zonder dat u uw blogs volstouwt met allerhande zoektermen of al de toeters en bellen van SEO op vandaag, zoeken de algoritmes van de zoekmachines vooral naar de meest recente en nieuwswaardige inhoud. Als uw blog goed geschreven is, en waardevolle en nuttige informatie bevat, en bovendien ook reactie teweegbrengt in de social media, zal hij er ook voor zorgen dat uw rankings hoog blijven. Verse inhoud rankt gewoonlijk beter dan oude informatie, en het is in elk geval interessanter dan uw website om de paar maanden te herschrijven. U voegt er nieuwe informatie mee toe al wat u al had, in plaats van die te vervangen.

Begin niet aan een Drupal website project zonder de hulp die u nodig hebt om het goed te doen.

TAGS

De informatieschatkamer

 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Geef ons een seintje

 

Copyright © 2019 Acoma