Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Drupal als content management system

Drupal is meestal onze keuze als content management system. Niet dat we vastgeroest zitten, integendeel, maar wel omdat Drupal een aantal onmiskenbare voordelen biedt voor u als eigenaar van de site.

De voordelen van Drupal voor u als eigenaar:

Flexibiliteit

Drupal Is een ongekend krachtig systeem, dat alle mogelijkheden biedt die u maar kunt bedenken. In het filmpje hieronder volgt een beetje uitleg, die we onder het filmpje in mensentaal hebben proberen te vertalen.

Kostprijs

Vooreerst is er de kostprijs. Niet onbelangrijk op vandaag. Drupal is een Open Source systeem. Dit betekent dat het onbeperkt gratis gebruikt mag worden, zelfs voor commerciële doeleinden, en bovendien ook dat iedereen die zich geroepen voelt de code kan aanpassen.

Het resultaat is dat er een reusachtige gemeenschap gegroeid is van ontwikkelaars, die allerhande modules (bijkomende mogelijkheden en toepassingen) ontwikkelen en onderhouden. Op vandaag kun je zowat 41.000 verschillende modules van de Drupal site downloaden, en je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een module die precies aankan wat u wenst. Mits eventueel enige fine-tuning indien nodig.

Mocht u dan toch maatwerk nodig hebben, dan is ook dat geen probleem. Aangezien Drupal een Open Source systeem is, kunnen we het precies aanpassen aan uw wensen.

Uw onafhankelijkheid

Met Drupal bent u niet gebonden aan één websitebouwer of webdesigner. Over de hele wereld zijn er duizenden ontwikkelaars die heel vlot met Drupal overweg kunnen. Zelfs in Vlaanderen zijn er honderden. Drupal is dan ook een Vlaams product. Met andere woorden: als u ooit beslist dat Acoma voor u niet de juiste partner is, dan betekent dit nog helemaal niet dat u van nul moet herbeginnen. Iemand anders kan zonder problemen het onderhoud of het verder ontwikkelen van uw site overnemen.

Baas over uw website

Uw website is zoals uw bedrijf: het rendeert het best als u het zelf in handen hebt. Wij leren u via onze opleidingen hoe u die site helemaal zelf kunt onderhouden. Nieuw product? Speciale actie? U zet hem zelf online op de best mogelijke manier, heel eenvoudig, in een handomdraai, en zonder kosten.

Wordt uw Drupal site, net als uw bedrijf, iets te groot om het allemaal alleen te doen? Geen probleem: u bepaalt precies welke medewerker welk deel van uw site kan beheren, en u krijgt een perfect overzicht van wat hij of zij allemaal doet op de site in de uitgebreide rapportering.

Hebt u een meertalige site, maar bent u niet zelf al die talen machtig? Geen probleem, uw Russische zaakwaarnemer kan instaan voor het Russisch gedeelte, uw Griekse voor uw Grieks gedeelte, en zo voort. Ook als zij nooit in België komen. Drupal werkt immers perfect web-based. Een internet-aansluiting en de juiste inlogcodes, en ze kunnen aan de slag. Op Mac of PC, ook dat maakt niet uit.

Zoekmachine vriendelijk

Drupal gebruikt de meest heldere codering die er is. Daardoor hebben zoekmachines als Google echt wel een voorkeur ontwikkeld voor Drupal. Bovendien zijn er allerhande modules beschikbaar die die zoekmachine vriendelijkheid nog verhogen, zoals automatische url-rewrite, waardoor uw zoektermen ook meteen in het url van uw pagina’s staat (een enorm voordeel), en advies modules, die u vertellen hoe u uw pagina’s nog sterker kunt maken. Het spreekt vanzelf dat Acoma die allemaal standaard in uw drupal site inbouwt.

Schaalbaarheid

Hoe klein of groot uw bedrijf ook is, dat maakt voor Drupal niet uit: altijd loopt het op een bedrijfszekere technologie, of uw site nu 10 pagina’s telt of een miljoen, of u nu 50 bezoekers per dag hebt of 5 miljoen: uw site is altijd bereikbaar, en groeit harmonisch mee met uw noden.

Modulariteit.

Wat niet is kan komen. Functies die u op vandaag (nog) niet nodig hebt, kunnen in de toekomst altijd toegevoegd worden, zonder het minste probleem. Meestal voldoen ze ruimschoots ‘out of the box’, maar ze kunnen ook nog helemaal aangepast worden als dat nodig zou zijn.

Dit zijn een paar van de voordelen van Drupal voor u. We zouden nog eindeloos door kunnen gaan, maar misschien hebt u specifieke vragen hierover. Stel ze ons gerust. U krijgt altijd een persoonlijk antwoord.

Ik wens een
Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Copyright © 2019 Acoma