Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Een webshop die klanten aantrekt

U kunt de TV niet meer aanzetten of de krant openslaan, of men schreeuwt het u in het gezicht: wie op vandaag geen webshop heeft, is de trein aan het missen.

webshopE-commerce zit in de lift, of u nu een pure player bent (alleen een webshop op het internet), of ook een brick-and-mortar winkel hebt: zonder goede webshop verliest u klanten. Maar...

Het sleutelwoord is een goede webshop. Want de competitie is groot natuurlijk, en halve werken zijn geen werken.

Daarom bieden wij alleen de allerbeste webwinkels aan. Aan alles wordt gedacht, en ieder aspect van uw e-commerce bekijken wij door de bril van onze jarenlange ervaring. We adviseren u, reiken u ideeën aan, kortom, we denken met u mee om van uw webshop een succes te maken.

Daarom maken wij bij Acoma uw webwinkel in Drupal Commerce. En daar zijn grondige redenen voor:

 

Uw webshop moedigt de verkoop aan

Een aankoop doen op uw webshop wordt een plezier, met drill-down zoekfuncties, inzoomen op foto's, fotogallerijen per product, eenvoudig inloggen via Facebook of Twitter, en nog zoveel meer. Upsell en cross-sell mogelijkheden, kortingen, gemakkelijke leveringssystemen, moderne betaalwijzen... Hij heeft echt alles om uw klant de aangename koopervaring te bezorgen, die hem aanmoedigt terug te komen en uw site bij zijn vrienden te promoten.

Uw Webshop is een plezier om te beheren

Beheer bestellingen, klanten, btw en nog veel meer op een uiterst intuïtieve manier met het uitgebreide rapporteringssysteem, dat volledig aan te passen is aan uw wensen.

Uw webshop plooit zich naar uw wil

Elk onderdeel van uw webshop kan aangepast worden aan de manier die u wenst, en dat zelfs meestal zonder codering. Andere lay-out? Andere workflow bij het afhandelen van de bestellingen? U hebt het voor het zeggen.

Uw webwinkel ziet er goed uit op elk apparaat

Uw webshop is volledig mobielvriendelijk, en past zich aan aan elk type scherm. Of men nu op een desktop werkt, of vanuit de luie zetel via de tablet of zelfs de telefoon: uw webshop komt altijd perfect voor de dag.

Uw webwinkel opent de deur naar meer mogelijkheden

Uw webwinkel is gebaseerd op Drupal, het sterkste platform ter wereld. Met meer dan 30.000 beschikbare bijkomende modules, meer dan 30.000 programmeurs wereldwijd die dit systeem continu up-to-date houden en uitbreiden met nog meer moderne mogelijkheden, komt u nooit voor verrassingen te staan.

 Uw webshop wordt gevonden.

Niet alleen wordt uw webshop uitgerust met alles wat uw Google rankings bevordert, maar wij leren u daar ook mee werken in onze uitgebreide opleidings-sessies. Bovendien kunt u altijd, ook later, gebruik maken van onze gratis helpdesk, die u in geen tijd die finesse terug aanleert die u even ontschoten was.

 

 Uw webshop is multi-inzetbaar

Normaal denkt men bij een webwinkel aan de verkoop van fysische goederen. Uiteraard is dit perfect mogelijk in dit systeem. Maar hebt u al eens gedacht aan inschrijvingen voor uw seminars? Voor uw evenementen?

Wilt u een kleine bijdrage vragen voor het downloaden van bepaalde documenten?

Wilt u uw podcasts, instructiefilms etc.. betalend maken? Ook daarvoor kan uw Drupal Commerce perfect ingezet worden.

 Uw webwinkel is sociaal

Uiteraard is uw webshop in de twee richtingen gekoppeld op alle sociale media van uw keuze (of van de keuze van uw klant). Dat spreekt vanzelf.

Maar er is meer mogelijk. Product reviews door uw klanten, getuigenissen, en zo meer.

Of wat dacht u ervan om eens een fotowedstrijd te organiseren via Facebook? Ach, er zijn zoveel mogelijkheden.

 

Ik wens een
Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Copyright © 2019 Acoma