Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Voor een fabrikant en groothandel in elektrische verwarmingstoestellen hebben we een compleet vernieuwde webshop opgezet, met een aantal héél specifieke eigenschappen.

Zichtbaarheid van de webshop

Het gaat om een groothandel. Het website gedeelte, met uitleg over de producten, is natuurlijk publiek, zodat iedereen uitleg krijgt over de bestaande producten.

Het webshop gedeelte echter, is voorbehouden aan de dealers. Alleen wie zich registreert, en een bepaalde rol toegewezen krijgt van de beheerder (eigenaar) van de webshop, kan het productenmenu zien, en dus bestellingen plaatsen.

Als particulier kunt u dus niet kopen op de webshop, maar er is wel een systeem voorzien zodat u snel te weten kunt komen waar u de dichtstbije verdeler van deze producten kunt vinden.

Productvarianten

Elektrische verwarmingstoestellen komen niet alleen in allerlei types, maar per type komen ze ook nog eens in allerlei vermogens, kleuren, afmetingen, en nog veel meer specificaties. Per type product kan de dealer dus zelf zijn product samenstellen, door een keuze te maken voor al die variabelen. Gewoon via een uitvallijstje waar hij alleen de juiste, bestaande keuzes kan maken. Afhankelijk van zijn keuzes ziet hij in real-time de (bruto) prijs verschijnen.

Dealerkortingen

All animals are created equal. Maar sommige dealers draaien wel meer omzet dan anderen. Ze zijn dus onderverdeeld in een aantal categorieën, en hebben per productgroep een specifieke dealerkorting. De webshop berekent voor elk type dealer perfect de juiste korting per aangekocht product, zodat daar nooit onzekerheden of discussies kunnen ontstaan.

Uiteraard is er nog heel wat meer over te vertellen. Maar misschien hebt u andere wensen? Contacteer ons gerust om uw project te bespreken.

 

TAGS

De informatieschatkamer

 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Geef ons een seintje

 

Copyright © 2019 Acoma