Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Internet marketing opleiding

Een internet marketing opleiding betaalt zichzelf snel terug, omdat u er meteen de vruchten van plukt. U haalt meer omzet, en ook uw verdere reclamekosten kunnen teruggedrongen worden.

Hoe doet die concurrent dat toch, om altijd bovenaan te komen in de zoekmachines? Om zoveel succes te hebben met zijn nieuwsbrieven? Om zoveel volgers te krijgen op de sociale media? U hebt het zich waarschijnlijk ook al afgevraagd. En het antwoord is vrij simpel: hij weet hoe hij dat moet aanpakken. Ofwel heeft hij een specialist onder de arm genomen, ofwel heeft hij een opleiding gevolgd. En dat kunt u ook.

Internet marketing opleiding

 

Benieuwd hoe uw site verbeterd kan worden? Laat uw website gratis analyseren

Acoma geeft u een praktische opleiding internet marketing, direct op uw eigen digitale kanalen, zoals uw website, zodat u er meteen ook de vruchten van plukt. Die opleiding is uiteraard persoonlijk. Geen klassen van 30 man, waar u maar af en toe aan de beurt komt. Deze opleiding spitst zich 100% toe op uw concrete situatie en wensen.

Eerst luisteren we in een intakegesprek op welk(e) vlak(ken) uw kennis kan uitgebreid worden. Want uiteraard is dit geen standaard opleiding. U kiest zelf welke kanalen u verder wilt gebruiken, en dan leren we u de fijne kneepjes van het vak, vanuit onze 20-jarige ervaring hiermee.

Internet marketing opleiding voor KMO's en zelfstandigen

We stellen een opleiding precies op uw maat samen voor één of meer van de volgende onderwerpen:

  • Zoekmachine optimalisatie (Hoe zorgt u ervoor dat uw website bovenaan komt in Google)
  • E-mail marketing (Wat zijn de beste tools, strategieën en praktijken)
  • Social media (Er is heus zoveel meer mogelijk dan alleen Facebook)
  • Online adverteren (en hoe het zo goed als gratis kan)
  • Conversie van uw website of webshop (hoe laat u uw bezoekers doen wat u ervan verlangt?)

Maar dat is niet alles. Tijdens de opleiding reiken we u ook een aantal tools aan om uw resultaten te meten (en leren we u hoe ze te gebruiken). Dat is namelijk één van de mooiste dingen van internet marketing: het resultaat van uw inspanningen is heel snel en precies meetbaar. U ziet meteen wat uw acties opbrengen.

En na die internet marketing opleiding?

Ook achteraf staat u er niet alleen voor. Na de opleiding kunt u ons altijd gratis contacteren op onze helpdesk voor verder advies of verduidelijking. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of elk ander middel dat we afspreken.

Contacteer ons dus snel voor een eerste gesprek, door dit formuliertje in te vullen. Uw bankdirecteur zal er blij om zijn.

Contacteer ons voor meer info over een persoonlijke Internet Marketing opleiding:

 

 

Ik wens een opleiding omtrent
Hoe kan ik mijn Drupal website beter beheren of opzetten
Hoe breng ik mijn pagina's hoger in de zoekmotoren
Wat is de beste manier om aan e-mail marketing te doen
Welke kanalen zijn voor mij de beste, en hoe gebruik ik die optimaal
Hoe zorg ik voor een aangename ervaring op mijn site
Hoe zorg ik ervoor dat mijn bezoekers meer reageren, of meer kopen op mijn shop
Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.

Copyright © 2019 Acoma