Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

3 SEO misvattingen, en wat dan wel te geloven

Hoewel het al jarenlang een populaire marketing taktiek is, is SEO nog altijd gehuld in mysteries. Er zijn meer dan genoeg eigenaars van bedrijven en websites die SEO niet goed begrijpen, en het is moeilijk om te investeren in iets wat je niet begrijpt. Veel SEO misvattingen hebben gedurende jaren gecirculeerd, en worden soms voor waar aangenomen. Hieronder volgen 3 van de meest koppige SEO misvattingen, en wat dan wel te geloven.

Lokale SEO: hoe doe je dat?

Lokale SEO is belangrijk voor elk lokaal bedrijf. Maar hoe pak ik dat aan?

 

Hebt u een bedrijf dat lokaal werkt? Een restaurant? Bent u een lokale aannemer? Een kledingzaak? Een tandarts? Dan is het vooral belangrijk dat de mensen uit uw omgeving uw zaak vinden. Ook op het internet. En daarom is lokale SEO of zoekmachine optimalisatie wat u nodig hebt.

 

Productbeschrijvingen: cruciaal voor uw e-commerce verkoop

Wist u dat een paar aanpassingen aan de productbeschrijvingen in uw e-commerce winkel uw bezoek en verkoop drastisch kunnen optrekken?

Goede productbeschrijvingen zijn een van de meest krachtige manieren om meer resultaat te behalen.

Vandaag ga ik u een paar van de meest voorkomende vergissingen uitleggen in verband met e-commerce productbeschrijvingen, en hoe u die kunt verbeteren.

6 online marketing tips voor KMO's en zelfstandigen.

Als de woorden 'online marketing' vallen, haken sommige zelfstandigen of KMO's al meteen af. 'Veel te ingewikkeld, en veel te duur'. 'Dat is alleen voor de grote bedrijven weggelegd.' Of nog: 'daar heb ik als middenstander geen tijd voor.' Jammer, want zo mis je natuurlijk een pak potentiële klanten.

Toch moet online marketing helemaal niet zo duur of ingewikkeld te zijn. Je komt al een heel eind met de volgende tips:

Internet marketing opleiding voor KMO’s en zelfstandigen

Is een internet marketing opleiding wel rendabel voor een kleine KMO of een zelfstandige? Die vraag wordt me dikwijls gesteld, en het antwoord is steevast: ABSOLUUT!

Zeg nu zelf, als u printerpapier of inktcassettes nodig hebt, gaat u dan die catalogus zoeken die men u met de post opgestuurd heeft? Natuurlijk niet. Die ligt al lang in de papiermand. U gaat gewoon googlen, en binnen de minuut hebt u gevonden wat u nodig hebt.

De belangrijkste SEO factoren voor een goede zoekmachine optimalisatie

Er zijn zowat 200 SEO factoren die een rol spelen bij een goede zoekmachine optimalisatie. Maar die zijn natuurlijk niet allemaal even belangrijk. Wie er in slaagt de belangrijkste SEO factoren in zijn pagina’s in te bouwen, zal al een heel eind op weg zijn naar een goede zoekmachine optimalisatie.

Maar welke factoren zijn dan de belangrijkste? Waar moet je absoluut op letten bij de opbouw van een pagina? Welke factoren wegen het zwaarst door op de ranking van uw pagina?

De ideale SEO klant

Veel bedrijven denken dat ze, eens ze een SEO bedrijf gevonden hebben, van dat hele SEO gedoe vanaf zijn. Maar dat valt meestal tegen. U huurt een SEO (Search Engine Optimizer) in omdat hij op de hoogte is van zoekmachine optimalisatie. Niet omdat hij uw bedrijf, uw markt of uw klanten zo goed kent. Die kennis moet inderdaad van u komen.

Een nieuwe website? 10 zware vergissingen die u best vermijdt

U wou een nieuwe website bouwen? Bereid je dan goed voor. Er worden hierbij nog altijd veel te veel vergissingen gemaakt door zowel marketeers als ondernemers. Hieronder volgen er een aantal die je zeker dient te vermijden.

Snel een nieuwe website maken

Snel een nieuwe website opbouwen? OK, maar niet overhaast. Denk eerst eens goed na over wat je wilt bereiken met die site. Wat je te vertellen hebt. Het ontwerp moet ten dienste staan van dat te bereiken doel, en niet omgekeerd.

Social media automatisatie

Social media is essentieel geworden in de 21e eeuw voor zowat elk bedrijf, klein of groot. Maar het kan behoorlijk tijdrovend worden. Daarom zijn er tools ontwikkeld voor social media automatisatie, die u het hard labeur uit handen nemen, zonder dat u aan resultaat inboet. Integendeel!

Een webshop voor een fabrikant/groothandel

Voor een fabrikant en groothandel in elektrische verwarmingstoestellen hebben we een compleet vernieuwde webshop opgezet, met een aantal héél specifieke eigenschappen.

Zichtbaarheid van de webshop

Het gaat om een groothandel. Het website gedeelte, met uitleg over de producten, is natuurlijk publiek, zodat iedereen uitleg krijgt over de bestaande producten.

Copyright © 2019 Acoma