Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Onbetrouwbare SEO

Google luidt de alarmbel voor onbetrouwbare zoekmachine optimalisatie (SEO) bedrijven

Google wijst op www.google.com internetgebruikers en eigenaars van websites op het bestaan van onbetrouwbare optimalisatie-bedrijven.

Sommige SEO’s (Search Engine Optimizers) moeten volgens Google met alle omzichtigheid bejegend worden, omdat ze onethisch te werk gaan en deze tak van dienstverlening een zeer slechte naam bezorgen. Deze SEO's passen buitengewoon agressieve marketingstrategieën toe en manipuleren op onheuse wijze de zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan heel snel tot penalties of blacklisting leiden.”<--break->

    'Sommige onbetrouwbare internetbedrijfjes willen alleen klanten aantrekken uit winstbejag. Daarvoor gebruikt men dikwijs onwettige technieken om websites voorop te krijgen in de zoekresultaten, wat meestal snel tot het tegenovergestelde resultaat voor de gedupeerden leidt, zoals op de blacklist eindigen en dus helemaal niét meer voorkomen in de zoekresultaten van Google.'

Enkele tips die Google meegeeft:

Kijk uit met SEO's die u bestoken met aggressieve mailings of die u de hemel op aarde beloven voor '300 Euro'.

Wees voorzichtig met bedrijven die geheimzinnig doen over hun aanpak.
“Vraag bij onduidelijkheden altijd om uitleg. Als een SEO namens u bedrieglijke of misleidende informatie op het web plaatst, zoals 'doorway'-pagina's' of 'wegwerpdomeinen', loopt u het risico dat uw site geheel uit de index van Google wordt verwijderd.”

Kies een SEO-bedrijf met verstand.
“(…) Informeer bijvoorbeeld hoelang een bedrijf in de branche werkzaam is.."

Correcte SEO

Google brengt echter ook een positieve mededeling over SEO-bedrijven die het wel goed menen:

“Gewetensvolle adviesbureaus kunnen het impact van uw website fel verbeteren”
(…) Veel SEO's bieden waardevolle diensten voor website eigenaars. Dat kan gaan van het schrijven van webteksten tot het geven van advies over het ontwerp van de site en het zoeken van relevante webgidsen waar een site kan worden aangemeld.”

Het is dus opletten geblazen aan welk SEO-bedrijf u uw website toevertrouwt. Goed uitkijken, beroep doen op een ervaren bedrijf en informatie inwinnen is de boodschap!

 
 

TAGS

De informatieschatkamer

 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Geef ons een seintje

 

Copyright © 2019 Acoma