Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Wie is Acoma Drupal en Internet Marketing?

Acoma Internet marketing adviesAcoma Internet Marketing Advies is een onafhankelijk internet marketing advies bureau, opgericht door Luk Meulebrouck in 1992. Eerst als marketingbureau, maar al snel nam het internet een heel belangrijke plaats in in onze activiteiten.

Acoma Internet Marketing Advies ging al heel snel een gespecialiseerde richting uit. Webdesigners zijn er in Vlaanderen genoeg. De technische en de grafische aspecten worden voldoende onderwezen in de verschillende scholen, zodat er ieder jaar een nieuwe lichting webbouwers opstaat.

Vanuit onze opleiding als marketeer, plus de tientallen jaren commerciële ervaring als marketing directeur en commercieel directeur in verschillende Vlaamse bedrijven, ging onze aandacht al heel snel naar het aspect internet marketing.

Internet marketing

Internet marketing bedrijven zijn inderdaad dungezaaid in Vlaanderen. Vooreerst wordt dit in de scholen een pak minder onderwezen, omdat dit een materie is die razendsnel evolueert. En ten tweede past dit niet direct in een technische IT-opleiding of in een grafische opleiding.

Toch is internet marketing een heel belangrijk aspect van een succesvolle website. U hebt immers geen geld of tijd in uw website geïnvesteerd ‘om er een te hebben’. Het is de bedoeling dat uw website rendeert.

Zonder de nodige aandacht voor (en kennis van) internet strategie, zoekmachine optimalisatie, conversie technieken, en de honderden andere aspecten die erbij komen kijken, staat uw site tussen duizenden of miljoenen andere websites te verkwijnen. Uw (potentiële) klanten vinden u niet, u krijgt geen aanvragen, geen verkopen, geen reacties. Of toch ontzettend weinig.

Daarom heeft Acoma Cybermarketing zich in deze materies gespecialiseerd. Via studie, opzoeking, experimenten en uitwisseling van ideeën met buitenlandse specialisten hebben we ondertussen een grote expertise op dit domein opgebouwd, en die stellen we nu ter beschikking van de Vlaamse bedrijven.

Bovendien werkt Acoma Internet Marketing op volledig onafhankelijke basis. Wij zijn niet verbonden met zoekmachines zoals Google of Yahoo, of met webdesigners. Op die manier kunnen wij in alle onafhankelijkheid een onpartijdig advies verlenen aan onze klanten, en hen steeds datgene aanraden wat voor hen het beste rendement zal opleveren.

Copyright © 2019 Acoma