Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Zoekmachine optimalisatie opleiding (SEO)

Een zoekmachine optimalisatie opleiding is absoluut een van de meest rendabele investeringen die u op vandaag kunt doen. Ook (en vooral) voor een KMO of zelfstandige.

Een paar weken geleden vertelde een zelfverklaarde business-goeroe me dat SEO dood was. Ik heb eens gegrinnikt. De man had duidelijk geen idee van wat zoekmachine optimalisatie op vandaag betekent. Als hij bedoelt het soort SEO dat enkele jaren geleden gebruikt werd, dan heeft hij natuurlijk gelijk. Die oude technieken doen het inderdaad niet meer. Via de metatags een paar sleutelwoorden in je pagina verwerken levert je niks meer op in de rankings. Die oude technieken kunnen zelfs gevaarlijk zijn, want wat vroeger misschien goed was, wordt nu in veel gevallen als keyword stuffing beschouwd. Op vandaag ligt het accent elders.

Alles draait om interessante inhoud. Google is ondertussen volwassen genoeg geworden, zodat het niet meer op de krukken van de metatags hoeft rond te huppelen. Keywords tag? Daar kijken ze al jaren niet meer naar om. Description tags? Leuk, maar niet zaligmakend.

Inhoud. dat is het waar het op vandaag om draait. Is uw inhoud relevant? Is hij interessant voor uw bezoekers? Vinden ze op uw website waar ze naar zoeken? Dit allemaal, en nog meer, houdt Google op vandaag bij, en gebruikt het voor zijn ranking pages.

HET addagio van Google op vandaag is: "Welke pagina vinden de bezoekers de interessantste voor dat onderwerp?" En om dat te bepalen hebben ze op vandaag een heel nieuw arsenaal aan metingen.

Moderne zoekmachine optimalisatie opleiding

En dat is nu precies wat we u leren in onze zoekmachine optimalisatie opleiding: Hoe kijkt Google naar uw website? Wat vinden ze belangrijk? En hoe kan je daarop inspelen. Hoe kun je zorgen dat je teksten gelezen worden? Hoe drijf je je bezoekers tot interactie? En hoe weet en meet je dat?

We geven dus niet alleen een zoekmachine optimalisatie opleiding . We reiken u ook een arsenaal aan tools aan, waarmee u heel snel te weten komt wat er nog beter kan. Want bij zoekmachine optimalisatie kun je altijd nog een tandje bijsteken.

Kost u dat veel moeite? Eigenlijk niet. Met de praktische bagage die we u meegeven wordt het een spelletje. Een spelletje dat u graag zult spelen, eens u de resultaten ervan begint te zien.

Daag ons uit, en ik garandeer dat we je webpagina's omhoog krijgen in Google!

Ik wens een opleiding omtrent
Hoe kan ik mijn Drupal website beter beheren of opzetten
Hoe breng ik mijn pagina's hoger in de zoekmotoren
Wat is de beste manier om aan e-mail marketing te doen
Welke kanalen zijn voor mij de beste, en hoe gebruik ik die optimaal
Hoe zorg ik voor een aangename ervaring op mijn site
Hoe zorg ik ervoor dat mijn bezoekers meer reageren, of meer kopen op mijn shop
Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.

Copyright © 2019 Acoma