Categorieën
In huis

Spotify Glasplaat? Topplaatje!

Als ik ergens gek op ben, dan zijn het wel gepersonaliseerde cadeautjes geven aan de mensen om mij heen. Al tijden was ik op zoek naar een manier om mijn vriend te verrassen. Toen wij elkaar via een datingapp hadden ontmoet, hebben we eerst een week lang gechat voordat we afspraken. In één van onze eerste gesprekken stuurde hij een liedje door via een Spotify-linkje en sindsdien kan ik dit liedje niet meer luisteren zonder aan hem te denken. Ik denk dat dat de kracht is van muziek.

Voor onze halfjaar anniversary wilde ik een beetje uitpakken, hem even lekker verwennen met wat originele cadeautjes. Omdat wij allebei zo van muziek houden, was ik al snel op de site van Topplaatje.nl beland. Van deze website heb ik al eerder advertenties op sociale media gespot, vandaar dat ik er zo snel op kwam. Hun flitsende Instagramaccount trok direct mijn aandacht en sindsdien had ik een linkje van de site in mijn notities opgeslagen, voor het geval dat… Het kwam nu dus mooi van pas! Volgens mij bestaat er niks uniekers dan ”onze” song te laten vereeuwigen op een Spotify glasplaat. Het gebruik van de site was erg eenvoudig. Eerst zocht ik een passende foto van ons samen op. Deze kon je gemakkelijk uploaden en de afbeelding verslepen net zolang totdat je er tevreden over bent. Vervolgens kon je de rest van de gegevens invoeren, zoals de titel, artiest en de duur van het liedje. Dit kan je allemaal helemaal zelf verzinnen, zo leuk! Natuurlijk zou je ook de echte gegevens van een echt liedje gebruiken. Die keuze is helemaal aan jezelf. Ik heb natuurlijk gekozen voor een echt bestaand nummer. Ik heb de URL ingevoerd van ons favoriete liedje. Van deze link maakt Topplaatje een gepersonaliseerde QR code die je met je telefoon kunt scannen en dat het nummer automatisch begint af te spelen. En dat allemaal voor een heel schappelijk prijsje, bizar!

Als laatste optie kon je kiezen of je alleen het glasplaatje of dat je er ook een houten houdertje bij wilde krijgen. Dat kost iets extra, maar ik heb er wel voor gekozen omdat ik weet hoe leuk dit gaat staan op zijn nachtkastje. Er was ook nog de mogelijkheid om een cadeauverpakking om het plaatje te laten doen. Van deze optie heb ik geen gebruik gemaakt omdat ik alle cadeaus zelf ga verpakken, maar de optie was verleidelijk omdat ik best benieuwd was wat ik dan had gekregen.

Vanaf dat moment was het wachten totdat het binnen zou komen! Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten, want drie dagen later werd er een pakket afgeleverd met afzender Topplaatje. Behoorlijk snel als je beseft dat er op de site wordt vermeld dat het vijf dagen kan duren. Het eerste dat mij opviel was de goede bescherming wat er om het glasplaatje heen zat. Ik las voordat ik bestelde eerst de reviews online, maar daar was weinig positiviteit te vinden. Gelukkig heb ik mij daar niks van aan getrokken. Ik werd verrast door de heldere en strakke opdruk. Uit nieuwsgierigheid activeerde ik meteen de QR code app op mijn telefoon en ja hoor… Daar verscheen binnen enkele seconden ons liedje. Het plaatje was volledig krasvrij en het houten houdertje voelde stevig aan toen ik het in elkaar zette. Enorm goede kwaliteit en het oogt luxueus.

Ik zou iedere muziekliefhebber aanraden zo’n Spotify glasplaatje te bestellen voor een dierbare of gewoon lekker voor jezelf. Het kan echt een eyecatcher zijn in een ruimte en je krijgt gegarandeerd complimentjes over dit unieke decoratie-item. Ik kan niet wachten om mijn vriend met dit pareltje te verrassen, het wordt sowieso een klapper. Bedankt Topplaatje.nl voor de geweldige service en het prachtige eindproduct.