Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Internet marketing tips die u meteen kunt toepassen

DE SCHATKAMER

De perfecte Facebook bedrijfspagina

Facebook is niet meer weg te denken uit onze wereld. Je bent er voor of er tegen, maar je kunt er niet omheen. En dat is ook zo voor bedrijven. Een goede Facebook bedrijfspagina is een prachtige manier om je merknaam, boodschap, berichten, nieuws, ruimer te verspreiden.

Je kunt er leads mee verzamelen, een conversatie opzetten met klanten en prospects, zelfs direct verkopen. Er kan enorm veel meer dan je op het eerste zicht zou denken.

3 SEO misvattingen, en wat dan wel te geloven

Hoewel het al jarenlang een populaire marketing taktiek is, is SEO nog altijd gehuld in mysteries. Er zijn meer dan genoeg eigenaars van bedrijven en websites die SEO niet goed begrijpen, en het is moeilijk om te investeren in iets wat je niet begrijpt. Veel SEO misvattingen hebben gedurende jaren gecirculeerd, en worden soms voor waar aangenomen. Hieronder volgen 3 van de meest koppige SEO misvattingen, en wat dan wel te geloven.

Lokale SEO: hoe doe je dat?

Lokale SEO is belangrijk voor elk lokaal bedrijf. Maar hoe pak ik dat aan?

Hebt u een bedrijf dat lokaal werkt? Een restaurant? Bent u een lokale aannemer? Een kledingzaak? Een tandarts? Dan is het vooral belangrijk dat de mensen uit uw omgeving uw zaak vinden. Ook op het internet. En daarom is lokale SEO of zoekmachine optimalisatie wat u nodig hebt.

Productbeschrijvingen: cruciaal voor uw e-commerce verkoop

Wist u dat een paar aanpassingen aan de productbeschrijvingen in uw e-commerce winkel uw bezoek en verkoop drastisch kunnen optrekken?

Goede productbeschrijvingen zijn een van de meest krachtige manieren om meer resultaat te behalen.

Vandaag ga ik u een paar van de meest voorkomende vergissingen uitleggen in verband met e-commerce productbeschrijvingen, en hoe u die kunt verbeteren.

Copyright © 2019 Acoma