Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel ons : +32 (0)477 456 175

Internet marketing tips die u meteen kunt toepassen

DE SCHATKAMER

De perfecte Facebook bedrijfspagina

Facebook is niet meer weg te denken uit onze wereld. Je bent er voor of er tegen, maar je kunt er niet omheen. En dat is ook zo voor bedrijven. Een goede Facebook bedrijfspagina is een prachtige manier om je merknaam, boodschap, berichten, nieuws, ruimer te verspreiden.

Je kunt er leads mee verzamelen, een conversatie opzetten met klanten en prospects, zelfs direct verkopen. Er kan enorm veel meer dan je op het eerste zicht zou denken.

3 SEO misvattingen, en wat dan wel te geloven

Hoewel het al jarenlang een populaire marketing taktiek is, is SEO nog altijd gehuld in mysteries. Er zijn meer dan genoeg eigenaars van bedrijven en websites die SEO niet goed begrijpen, en het is moeilijk om te investeren in iets wat je niet begrijpt. Veel SEO misvattingen hebben gedurende jaren gecirculeerd, en worden soms voor waar aangenomen. Hieronder volgen 3 van de meest koppige SEO misvattingen, en wat dan wel te geloven.

Lokale SEO: hoe doe je dat?

Lokale SEO is belangrijk voor elk lokaal bedrijf. Maar hoe pak ik dat aan?

Hebt u een bedrijf dat lokaal werkt? Een restaurant? Bent u een lokale aannemer? Een kledingzaak? Een tandarts? Dan is het vooral belangrijk dat de mensen uit uw omgeving uw zaak vinden. Ook op het internet. En daarom is lokale SEO of zoekmachine optimalisatie wat u nodig hebt.

Productbeschrijvingen: cruciaal voor uw e-commerce verkoop

Wist u dat een paar aanpassingen aan de productbeschrijvingen in uw e-commerce winkel uw bezoek en verkoop drastisch kunnen optrekken?

Goede productbeschrijvingen zijn een van de meest krachtige manieren om meer resultaat te behalen.

Vandaag ga ik u een paar van de meest voorkomende vergissingen uitleggen in verband met e-commerce productbeschrijvingen, en hoe u die kunt verbeteren.

6 online marketing tips voor KMO's en zelfstandigen.

Als de woorden 'online marketing' vallen, haken sommige zelfstandigen of KMO's al meteen af. 'Veel te ingewikkeld, en veel te duur'. 'Dat is alleen voor de grote bedrijven weggelegd.' Of nog: 'daar heb ik als middenstander geen tijd voor.' Jammer, want zo mis je natuurlijk een pak potentiële klanten.

Toch moet online marketing helemaal niet zo duur of ingewikkeld te zijn. Je komt al een heel eind met de volgende tips:

Internet marketing opleiding voor KMO’s en zelfstandigen

Is een internet marketing opleiding wel rendabel voor een kleine KMO of een zelfstandige? Die vraag wordt me dikwijls gesteld, en het antwoord is steevast: ABSOLUUT!

Zeg nu zelf, als u printerpapier of inktcassettes nodig hebt, gaat u dan die catalogus zoeken die men u met de post opgestuurd heeft? Natuurlijk niet. Die ligt al lang in de papiermand. U gaat gewoon googlen, en binnen de minuut hebt u gevonden wat u nodig hebt.

Copyright © 2019 Acoma